Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε η νέα ημερομηνία και ώρα του PS5 Event

*
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η Sony επιβεβαίωσε επίσημα το PS5 event για την Πέμπτη 11/6 στις 23.00 ώρα Ελλάδος.



Μέσω διαφήμισης στο Twitch αποκαλύπτεται ότι το PlayStation 5 event της Sony θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουνίου, ώρα 23:00. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του PlayStation και λογικά μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει επιβεβαίωση.

Αρχικά, το event επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου, όμως αναβλήθηκε λόγω των διαμαρτυριών για τον θάνατο του George Floyd. Το λανσάρισμα της κονσόλας αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατά την επερχόμενη εορταστική περίοδο, με στελέχη της Sony να επαναλαμβάνουν συνεχώς ότι δεν θα υπάρξει καθυστέρηση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Killia
    • Ξερουμε αν το event θα ερθει με υποτιτλους στην χωρα μας?
      Θελω να πω, ενα prerecorded video θα ειναι που τουλαχιστον σε οτι αφορα τις παρουσιασεις των ανθρωπων της sony ειναι στα ορια του δυνατου ο υποτιτλισμος (εννοειται πως για τα trailer των παιχνιδιων υποτιτλοι παραειναι δυσκολο).

*